• all over the world

  • market solutions

  • we know your needs

  • make ideas happen

  • worldwide


GET STARTED

ABOUT US


Στην σημερινή εποχή η επικοινωνία είναι το Α και το Ω της επιχειρηματικότητας. Ο τρόπος που επικοινωνούμε, το είδος της επικοινωνίας και η ένταση! Στην Οικονομοτεχνική ΕΠΕ η επικοινωνία σας γίνεται δική μας υπόθεση.

Ο στόχος μας

Καθημερινά εργαζόμαστε για να προβάλουμε και να προωθήσουμε τροφίμα και ποτά από την Ευρώπη, σε ένα πολύ μεγάλο αριθμό αγορών σε όλο τον κόσμο. Αυτή είναι η δουλειά μας, αυτό ξέρουμε να κάνουμε καλύτερα από όλα.Από το 1989 υποστηρίζουμε εκατοντάδες επενδυτικές προσπάθειες, παρέχοντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες διαχείρισης επενδύσεων: από την επιλογή του κατάλληλου χρηματοδοτικού πλαισίου, στην καθημερινή παρακολούθηση και διαχείρηση της επένδυσης, βρισκόμαστε πάντα δίπλα σας.

Στρατηγική

Έχοντας αναπτύξει ένα συμπαγές δίκτυο συνεργατών σε όλο τον κόσμο, παρακολουθούμε συνεχώς τις τάσεις και τις εξελιξεις, καταγράφουμε τις δυνατότητες και τις ευκαιρίες, εντοπίζουμε τις προκλήσεις και τις αδυναμίες, προσφέροντας συνεχής ενημέρωση και ολοκληρωμένη πληροφόρηση στους πελάτες μας.Για εμάς η γνώση είναι δύναμη και αυτή τη δύναμη την θέτουμε στην διάθεση σας προκειμένου να αντεπεξέλθετε με επιτυχία στις απαιτήσεις των αγορών – υφιστάμενων ή νέων.

Τι κάνουμε

Η επιχειρηματική ανάπτυξη ως διαδικασία αποτελεί το κύριο μέλημα των οικονομικών μονάδων σε όλους τους τομείς. Είτε πρόκειται για μια νέα επιχειρηματική προσπάθεια στην οποία μια σειρά στρατηγικών επιλογών θα πρέπει να προσδιοριστούν και να εφαρμοστούν, είτε πρόκειται για μια υφιστάμενη επιχειρηματική δραστηριότητα που αντιμετωπίζει νέες προκλήσεις. Η Οικονομοτεχνική ΕΠΕ μπορεί να υποστηρίξει τις αναπτυξιακές σας προσπάθειες παρέχοντας, επιστημονική και ορθολογική ανάλυση, επαγγελματική προσέγγιση και εξειδικευμένες υπηρεσίες ανάπτυξης

Ποιοί είμαστε

Ο Παντελής Σκαρλάτος ίδρυσε το 1998 στην Θεσσαλονίκη την Οικονομοτεχνική Εταιρία Περιορισμένης Ευθύνης, με στόχο τη δημιουργία ενός οργανισμού που θα συνδυάζει ολοκληρωμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες με μακροπρόθεσμο αναπτυξιακό χαρακτήρα και εξωστρεφή προσανατολισμό.  Από το 2006 η επέκταση της εταιρίας είναι ραγδαία. Οργανισμοί και ιδιωτικοί φορείς από την Κύπρο, την Ρουμανία, την Βουλγαρία και την Ιταλία μας εμπιστεύονται για την προώθηση των προϊόντων τους σε πάνω από 35 χώρες σε όλο τον κόσμο καθιστώντας μας την μεγαλύτερη ελληνική εταιρία στρατηγικής προώθησης τροφίμων και ποτών, την μεγαλύτερη στην Νοτιοανατολική Ευρώπη και μια από τις μεγαλύτερες σε όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Our numbers

- 35 ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΣΕ 35 ΧΩΡΕΣ
- 96 events ΤΟ 2013
- 300 ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
- 200 ΠΕΛΑΤΕΣ ΑΠΟ 6 EΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΧΩΡΕΣ

Our Services


Με βάση τις ειδικές και εξατομικευμένες ανάγκες κάθε πελάτη η Οικονομοτεχνική ΕΠΕ είναι σε θέση να προσφέρει την κατάλληλη και αποδοτικότερη λύση.

DEVELOPMENT

Διοργάνωση εμπορικών / επιχειρηματικών αποστολών και εκθέσεων / εκθεσιακών συμμετοχών

ADVERTISING

Διαφήμιση, Ενέργειες Δημοσίων Σχέσεων, Διοργάνωση Εκδηλώσεων, Direct Marketing

MARKETING

Marketing Plan, Οργάνωση και προώθηση πωλήσεων, Νέα Προϊόντα - Νέες Αγορές

RESEARCH

Έρευνες αγοράς - Ανάλυση Αγοράς, Ανάλυση Ανταγωνισμού, Ανεύρεση Δικτύων ΔΙανομής

Our Projects


Η γνώση της αγοράς (πλεονεκτήματα, κίνδυνοι , ευκαιρίες) όπως έχει συσσωρευτεί από την εκπόνηση στοχευμένων μελετών και ερευνών αγοράς για λογαριασμό ελληνικών επιχειρήσεων, από την επιτυχημένη πραγματοποίηση μεγάλου αριθμού εκθέσεων και επιχειρηματικών αποστολών αλλά και την υλοποίηση διαφημιστικών και προωθητικών εκστρατειών σε όλο τον κόσμο, είναι παράγοντες εμπιστοσύνης και συγκριτικό πλεονέκτημα της εταιρίας.


Fresh news


Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

Οικονομοτεχνική ΕΠΕ

Παιδικό Χωριό ΣΟΣ
  • Σημαντική ήταν η πρωτοβουλία του Διευθύνων Συμβούλου της εταιρείας Οικονομοτεχνική ΕΠΕ, Παντελή Σκαρλάτου, για την υποστήριξη και ενίσχυση του Παιδικού Χωριού ΣΟΣ Θεσσαλονίκης. Στα πλαίσια της Εταιρικής και Κοινωνικής Ευθύνης που εφαρμόζει η εταιρεία τα τελευταία χρόνια, ανέλαβε τη συγκέντρωση και παράδοση 500 κιλών τροφίμων στις εγκαταστάσεις του Παιδικού Χωριού ΣΟΣ στο Πλαγιάρι. Με την πρωτοβουλία αυτή στηρίζει έμπρακτα τα 39 παιδιά που κατοικούν στο χωριό καθώς και το δύσκολο έργο που έχει αναλάβει η Διεύθυνση και η ομάδα του Παιδικού χωριού ΣΟΣ. Ιδιαίτερα σημαντική ήταν η συμβολή των εταιρειών Παυλίδης ΑΕ, Κουρέλλας ΑΕ, Venus Growers, Φάρμα Κουτσιώφτη, Αγροτικός Συνεταιρισμός Νάουσας (ACN), Παναιγιάλειος Ένωση Συνεταιρισμών, ΕΑΣ Νάξου, ΕΑΣ Καβάλας και Άροσις ΑΕ οι οποίες ανταποκρίθηκαν με ενθουσιασμό στο κάλεσμα της Οικονομοτεχνικής ΕΠΕ, διαθέτοντας ικανοποιητικές ποσότητες από τα προϊόντα παραγωγής τους. ‘’Μετά από 20 χρόνια προσφοράς (προώθησης προϊόντων) στη διεθνή αλλά και εγχώρια αγορά για ακόμη μια φορά επιβεβαιώθηκα ότι η προσφορά, το μοίρασμα και η αλληλεγγύη στους συνανθρώπους μας, κατέχουν την πρώτη θέση’’.

Event

Radisson Royal

Moscow
  • Στην κατάμεστη αίθουσα του ξενοδοχείου Radisson Royal , στην καρδιά της Μόσχας πάνω από 150 Ρώσοι έσπευσαν να παρακολουθήσουν την εκδήλωση για τα φρέσκα ελληνικά φρούτα. Επαγγελματίες από τον κλάδο των τροφίμων και συγκεκριμένα των φρούτων παραβρέθηκαν στην εκδήλωση στις 15 Σεπτεμβρίου. Ανάμεσα τους ξεχώρισαν οι μεγάλες αλυσίδες σούπερ- μάρκετ Αcan , Furjet, Globus, Agrostar και Fruit Brothers, οι οποίες συζήτησαν με τους Έλληνες παραγωγούς (Venus Growers, ΑΣΕΠΟΠ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ, ΑΣΟΠ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣ και Ράχη Πιερίας).

Exhibition

Meat Days

Athens
  • Μοσχαρίσιο κρέας πλούσιο σε Ωμέγα 3... Δοκιμάστε το!! Πρόκειται για ένα νέο καινοτόμο μοσχαρίσιο κρέας πλούσιο σε Ωμέγα 3 από τη ΦΑΡΜΑ ΚΟΥΤΣΙΩΦΤΗ που συγκαταλέγεται ανάμεσα στις 10 καλύτερες φάρμες της Ευρώπης και έχει αποσπάσει επανειλημμένα διεθνείς βραβεύσεις! Η φάρμα Κουτσιώφτη, κατάφερε ύστερα από δύο ολόκληρα χρόνια συνεχούς έρευνας και στενής συνεργασίας με το τμήμα ζωοτεχνίας της Κτηνιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης να δημιουργήσει ένα πραγματικά πρωτοποριακό προϊόν, ένα μοσχαρίσιο κρέας υψηλής διατροφικής αξίας, πλούσιο σε Ω3 λιπαρά οξέα. Σας προσκαλούμε στην έκθεση Meat Days, στο περίπτερο Β05 να γνωρίσετε το καινοτόμο μοσχαρίσιο κρέας «ΦΑΡΜΕΣ ΩΜΕΓΑ» και να δοκιμάσετε μοναδικά πιάτα από τον σεφ Καρπούζη Αντώνη. Σας περιμένουμε!

video


  • Video

Contact us


Επικοινωνήστε με την Οικονομοτεχνική

Μοναστηρίου 63, Θεσσαλονίκη
(+30) 2310 556 989
info@economotechniki.gr

Meet our team


Επικοινωνήστε με το αρμόδιο τμήμα

ΔΙΟΙΚΗΣΗ

CEO and Founder

ΠΟΙΟΤΗΤΑ

Quality

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ

Secretary

ΠΩΛΗΣΕΙΣ

Sales

ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΡΓΩΝ

Development

ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

Acounting