Καθημερινά εργαζόμαστε για να προβάλουμε και να προωθήσουμε τροφίμα και ποτά από την Ευρώπη, σε ένα πολύ μεγάλο αριθμό αγορών σε όλο τον κόσμο. Αυτή είναι η δουλειά μας, αυτό ξέρουμε να κάνουμε καλύτερα από όλα.Από το 1989 υποστηρίζουμε εκατοντάδες επενδυτικές προσπάθειες, παρέχοντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες διαχείρισης επενδύσεων: από την επιλογή του κατάλληλου χρηματοδοτικού πλαισίου, στην καθημερινή παρακολούθηση και διαχείρηση της επένδυσης, βρισκόμαστε πάντα δίπλα σας.

Στρατηγική

Έχοντας αναπτύξει ένα συμπαγές δίκτυο συνεργατών σε όλο τον κόσμο, παρακολουθούμε συνεχώς τις τάσεις και τις εξελιξεις, καταγράφουμε τις δυνατότητες και τις ευκαιρίες, εντοπίζουμε τις προκλήσεις και τις αδυναμίες, προσφέροντας συνεχής ενημέρωση και ολοκληρωμένη πληροφόρηση στους πελάτες μας.Για εμάς η γνώση είναι δύναμη και αυτή τη δύναμη την θέτουμε στην διάθεση σας προκειμένου να αντεπεξέλθετε με επιτυχία στις απαιτήσεις των αγορών – υφιστάμενων ή νέων.

Τι κάνουμε

Η επιχειρηματική ανάπτυξη ως διαδικασία αποτελεί το κύριο μέλημα των οικονομικών μονάδων σε όλους τους τομείς. Είτε πρόκειται για μια νέα επιχειρηματική προσπάθεια στην οποία μια σειρά στρατηγικών επιλογών θα πρέπει να προσδιοριστούν και να εφαρμοστούν, είτε πρόκειται για μια υφιστάμενη επιχειρηματική δραστηριότητα που αντιμετωπίζει νέες προκλήσεις. Η Οικονομοτεχνική ΕΠΕ μπορεί να υποστηρίξει τις αναπτυξιακές σας προσπάθειες παρέχοντας, επιστημονική και ορθολογική ανάλυση, επαγγελματική προσέγγιση και εξειδικευμένες υπηρεσίες ανάπτυξης

Ποιοί είμαστε

Ο Παντελής Σκαρλάτος ίδρυσε το 1998 στην Θεσσαλονίκη την Οικονομοτεχνική Εταιρία Περιορισμένης Ευθύνης, με στόχο τη δημιουργία ενός οργανισμού που θα συνδυάζει ολοκληρωμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες με μακροπρόθεσμο αναπτυξιακό χαρακτήρα και εξωστρεφή προσανατολισμό.  Από το 2006 η επέκταση της εταιρίας είναι ραγδαία. Οργανισμοί και ιδιωτικοί φορείς από την Κύπρο, την Ρουμανία, την Βουλγαρία και την Ιταλία μας εμπιστεύονται για την προώθηση των προϊόντων τους σε πάνω από 35 χώρες σε όλο τον κόσμο καθιστώντας μας την μεγαλύτερη ελληνική εταιρία στρατηγικής προώθησης τροφίμων και ποτών, την μεγαλύτερη στην Νοτιοανατολική Ευρώπη και μια από τις μεγαλύτερες σε όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Keep in touch


Monastiriou 63, Thessaloniki, GR

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

+30 2310 556 989

+30 2310 556 989